Over mij

Welkom in mijn praktijk

In 2006 heb ik mij volledig op het vak sportmassage gestort en heb ik in 2007 mijn NGS Sportmasseur diploma gehaald. Het NGS is de branche organisatie voor sportmasseurs. Gegrepen door de magie van dit vak, ben ik gelijk door gaan pakken en diverse andere relevante opleidingen gaan volgen zoals onder andere Blessure Preventie, Myofasciale TriggerPoint Therapie, Medische Basiskennis en Medical Taping. Vanaf 2023 ben ik ook gekwalificeerd Dry Needling therapeut. Een naar mijn idee, waardevolle aanvulling van de diensten die ik tot nu toe kan aanbieden.

Gelijk na het behalen van mijn 1e diploma NGS sportmasseur ben ik ook gestart bij de KNVB als verzorger bij Jeugdplan Nederland. Na er met 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben, heb ik daar inmiddels afscheid van genomen. 

Sinds 2017 sta ik tevens geregistreerd als NGS Sportzorgmasseur, een erkende verdieping in het vak van sportmasseur. Daarnaast ben ik SCAS gecertificeerd en dit betekent dat bij een aantal zorgverzekeraars mijn behandelingen gedeeltelijk vergoed worden. 

Als sportzorgmasseur en Dry Needling therapeut maak ik onderdeel uit van de totale sportzorgketen. Of het nu bij of na een blessure is, het resultaat moet zijn dat de zorg aan geblesseerde sporters verbetert.

De een komt voor het eerst bij mij in verband met een beginnende blessure. Een ander komt juist voor de verzorging na een medische blessurebehandeling. En weer een ander komt omdat deze een steviger ontspanningsmassage prettig vindt. In alle gevallen geldt dat eenieder bij mij aan het juiste adres is.

Afspraak maken